CURSURI AUTORIZATE

     Organizăm cursuri autorizate pentru ocupaţia de instructor de fitness Cod COR: 347518! Au început înscrierile pentru cursul de instructor de fitness (personal trainer) din data de 16 Iunie 2018. Locurile sunt limitate!

Termenul limita pentru inscrieri este

11 iunie 2018

LUCRATI LEGAL   Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca instructor de fitness, atât în România cât și in străinătate. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Durata cursului este de 5 săptămâni (cursul se organizează sâmbăta și duminica)

DATA URMATORULUI CURS ESTE

16 iunie 2018

Un curs,

două certificate:

Certificat de absolvire al cursului de intructor de fitness cu recunoaștere națională și internațională!


Certificat de participare emis de Stay Fit Academy!

2

VICTOR STEFNICA

Coordonator parte practica

Bodybuilding

1

LIVIU CHIVULET

Coordonator parte practica

Bodybuilding

Numele:*
E-mail:*
Telefon:*
Mesajul Tau:*

Teoria si practica se realizeaza la Stay Fit Gym – Oltenitei, centru de fitness dotat cu toată aparatura necesară instruirii.


 

Condițiile de acces la curs sunt următoarele:

– pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului.
– cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională.
Costul cursului este de 2000 lei 990 lei, oferta valabila in aceasta luna, cu conditia achitarii cursului pana la data inceperii. In cazul optiunii de plata in timpul cursului, costul este de 1100 ron.

 


La finalul cursului se susține un examen în urma căruia obțineți certificatul cu recunoaștere internațională, pentru a participa la examen trebuie să achitați o taxă în valoare de 180 lei. Nu exista alte taxe!


 

INSCRIEREA

Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe academy@stayfit.ro sau se poate face la sediul oricărui centru Stay Fit Gym (program: Luni – Vineri: 07:00 – 23:00 Sâmbăta: 09:00 – 22:00 Duminică: 10:00 – 20:00)

- Oltenitei - Sos Oltenitei 4A, Sector 4. - sala unde o să se efectueze partea practică a cursului de instructor fitness / personal trainer.

- Pantelimon – Blvd. Chișinău Nr. 1, Piața Delfinului Sector 2 
- Titulescu – Șos. Nicolae Titulescu 171, Sector 1.
- Teiul Doamnei – Str. Teiul Doamnei 35A, Sector 2.

 


 

acte necesare

- act de identitate,
- certificat de naștere,
- certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele,
- ultimul act de studiu (minim 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat),
- adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de intructor de fitness.

Prima rata se va achita dupa depunerea documentelor la unul dintre centrele Stat Fit Gym. Urmatoarea rata se va achita pana la data începerii cursului.

 

Telefon: 0770 321 245 (program de luni până vineri între orele 9:00-16:00)
Email: academy@stayfit.ro
Adresa: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, sector 2, București, România.

Pentru a vedea mai multe poze din timpul cursurilor click aici!

GALERIE IMAGINI

Informații speciale

Lectorii sunt profesioniști și au pregătirea necesară pentru a face din dumneavoastră viitori instructori de fitness de top.
Cursul este necesar atât pentru cei care doresc să profeseze în acest domeniu dar este util și pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunoștințe pe care să le aplice în timpul pregătirii sportive.
La finalul cursului se susține un examen ce constă într-o probă scrisă și probă practică iar dupa absolvirea examenului se obține certificatul de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.
De asemenea veți obține și un certificat de participare marca Stay Fit Academy.
BONUS! Pe durata cursului, cursanții sunt încurajați să se pregătească și individual, accesând în mod gratuit toate activitățile centrelor Stay Fit.

Descrierea ocupaţiei

Instructorul de fitness îşi desfăşoară activitatea în spaţii/săli special amenajate şi dotate cu echipamente specifice.
Autorizatie curs instructor de fitness
Practicarea ocupaţiei Instructor de fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.
Pentru practicarea cu bune rezultate a ocupaţiei, instructorul de fitness are ca permanentă preocupare dezvoltarea pregătirii profesionale proprii, formarea unei „echipe“ cu clienţii şi cu colegii din cadrul sălii, în scopul de a lucra eficient, adoptând în mod permanent un stil de comunicare deschis, politicos şi constructiv, pe tot parcursul activităţilor specifice de instruire şi de monitorizare a clienţilor.
În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii. Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.


 

Competențele dobândite pe parcursul cursului sunt următoarele:

  • Întreţinerea curentă a aparatelor de fitness
  • Organizarea activităţii cu clientul
  • Stabilirea programului de fitness
  • Instruirea clienţilor
  • Monitorizarea activităţii clienţilor

Young woman lifting the dumbbells

Young woman lifting the dumbbells