CLUB PANTELIMON

Stay Fit Gym Pantelimon – si-a inceput activitatea in 2015 in noua locatie de peste 1500 mp din Blvd. Chisinau Nr 1, Sector 2. Am ales inima cartierului Pantelimon pentru locatia Stay Fit Gym, in dorinta de a va oferi o noua experienta in materie de sport. Intr-un spatiu generos, de 1500 mp am sttucturat impreuna cu consultantii nostri un concept care ofera clientilor posibilitati nenumarate de antrenament.

 

 

CLUB TEIUL DOAMNEI

In inima cartierului Tei, si in imediata apropiere a zonelor Colentina, Obor, Pipera, Barbu Vacarescu, Pantelimon, am deschis o locatie de peste 800mp, in care va punem la dispozitie toate conditiile necesare unor antrenamente complete, atat pentru cei incepatori, cat si pentru cei avansati. Zona de fitness se intinde pe o suprafata de peste 400 mp si este dotata cu aparatura profesionala, de la cei mai cunoscuti producatori: Life Fitness, Cybex, Star Trac

 

CLUB TITULESCU

Stay Fit Gym – Titulescu – si-a inceput activitatea in 2012 in noua locatie de peste 600 mp din Soseaua Nicolae Titulescu 171, scopul nostru fiind acela de a oferi servicii fitness de calitate la preturi accesibile. Va asteptam cuaparatura profesionala noua de la cei mai renumiti producatori: Star Trac , Nautilus , True , MMG Strenght , Matrix , Precor, Life Fitness , MMG Titan , etc.

Fotograf: Traian Constantin www.traianconstantin.com www

Fotograf: Traian Constantin www.traianconstantin.com www

stay fit gym pantelimon 3

Fitness_Sector_1_Grivita_Gara_de_Nord_Victoriei_Bucuresti_Aerobic_Zumba 1

Fotograf: Traian Constantin www.traianconstantin.com ww

Sala_Fitness_Bucuresti_ieftina_Aerobic_Sector_1

linie

life fitness

matrix fitness

precor fitness

tehnogym fitness

star trac fitness

nautilus fitness