HIMALAYA

Portofoliul Himalaya deţine 200 de produse farmaceutice, produse de îngrijire personală, de îngrijire pentru copii şi îngrijire pentru animale. Fiecare produs Himalaya are în spate ani de cercetare proprie înainte de a fi lansat pe piaţă. Himalaya nu acceptă “ştiinţa împrumutată” şi nu urmează “moda” în industria produselor din extracte din plante, ci preferă să cerceteze şi să testeze individual fiecare din plantele medicinale utilizate în produse, pentru a dovedi eficienţa şi siguranţa acestora. Suplimentele alimentare fabricate de compania Himalaya reprezintă combinaţii complexe de plante şi
minerale ce interacţionează subtil pentru a forma un întreg mai mare decat suma părţilor sale. Suplimente alimentare cu ingrediente 100% naturale şi produse pentru îngrijire personală cu ingrediente active 100% naturale, inspirate de principiile medicinei Ayurveda:

www.himalayaherbals.ro


 

7 CARD

Flexibilitate
Acces oricand doresti la orice sala de sport din retea ori de cate ori iti permite agenda! Peste 380 de parteneri te asteapta sa faci miscare!
Varietate Fitness, inot, tenis, aerobic, fotbal – si multe alte activitati intr-un singur abonament!
Reduceri Avantaje speciale la partenerii afiliati! Cu 7card ai reduceri la cursuri de arta, karting, spa, paintball si
lista este deschisa! Toate activitatile intr-un singur abonament lunar!
Beneficii in miscare! Intra pe www.7card.ro si ia-ti abonamentul 7card!


 

FITIO

Vrei sa faci miscare? Acum nu mai trebuie sa alegi o singura sala sau activitate. Cu FITIO vei avea acces la toti furnizorii din reteaua noastra pentru a desfasura activitatile dorite de tine in locatia cea mai convenabila.
Ca utilizator al platformei FITIO ai acces facil pe baza de cod la oricare din furnizorii din reteaua noastra. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau, sa generezi codul de intrare si sa il prezinti furnizorului. In acest fel nu mai ai nevoie de carduri, legitimatii care se pot pierde usor si a caror inlocuire te costa.
Vei putea genera oricand codul de intrare pe orice dispozitiv sau vei putea vedea codul generat in ziua respectiva, vei avea acces la statistici cu activitatile tale si, pentru a ajuta comunitatea FITIO, vei putea da ratinguri si comentarii furnizorilor pe care i-ai vizitat.

www.fitio.ro